Posts

Showing posts from April, 2016

RIP

Image
Hai, Assalamualaikum .Alhamdulillah aku berkesempatan untuk menaip entry untuk kali ni walaupun aku masih belum tahu apa yang ingin diceritakan. The fact is aku jenis type dulu baru letak tajuk,sebab tu selalu kadang kadang aku termelalut pergi cerita benda lain. Maafkan mok cik ehh.
Aku update ni kononnye nak buat comeback la kan sebab aku sunyi dari whatsapp dan twitter mungkin blog sekali emm. Al kisahnya aku bukan tak nak ambil tahu pasal hal kawan-kawan bahkan masyarakat dunia umumnya. Sebenarnya PHONE AKU ROSAK .Aku dah caps lock agar mereka tidak mushkil akan kehilangan aku yang penuh misteri (kalau ada). Mungkin aku patut move on,aku ,mengharap jugak ada orang meseg aku tanya khabar ke apa benda, Alhamdulillah Farhan menyedari kehilangan aku. Jadi aku terdetik untuk membuat pengemuman tergempar ini. Sila buat muka terkejut cepat.

*Mula geset biola* Telefon itu tidak hidup dan tidak sedarkan dirinya sejak 10 April 2016. Dimasukkan ke dalam unit rawatan rapi icu dan dicucuk wire c…