Posts

Showing posts from May, 2015

Hari Sukan 2015 #VG

Image
Assalmualaikum,hai ..sebelum aku jadi malas baloq liat sotong apa semua baik aku muntahkan pelangi biru je takde warna lain.Alhamdulillah Firqah Osman 'rumah sukan biru' dapat nombor 2 dan perbarisan dapat nombor 1 .TAKBIR! Aku akan cerita serba sedikit rentetan malam sebelum hari sukan :)

8.45- Aku ada dekat rumah bersiap,aku pakai baju Kem KNC 'hek eleh yang ni pun nak cerita ka'

9.00-Sampai sekolah,aku ingat ada la orang nak sambut hampaq red carpet ka kannnn...*IMAGINASI*.

Insyi : "Isma,p teman Ecah dekat CC Aspura"

Aku : Hah?? Aku letak beg pun belum kot "Oh okkk..." lepas berjalan beberapa langkah...terfikir 'aku mana tau CC Aspura dekat mana??' aishh aku tawakkal je lah

Macam tak menarik je kan cerita aku..hahahah

Masuk je,aku tengok la Ecah dok type.Betapa luasnya ngangaan aku bila melihat fail banyak lagi tak buat! Then pergi surau cari laptop,..'maksud aku sapa-sapa ja kat surau tu yang ada laptop'.Then semua kata takdak! Gua ba…

ikan kerapu

Image
Assalamualaikum,
Lama kot aku membiar blog ni terbongkang.Iklan ubat kurus,ubat lentik dan bermacam jenis ubat memenuhi ruangan cbox -,- Aku sebagai pelajar tingkatan 5,sedang cuba menghargai setiap detik supaya lepas keluar sekolah bolehla nak sengeh sorang sorang kahkahkah 'aku tak gila'.Rasa macam masuk sangat kan pendahuluan dengan tajuk aku. asdfghjkwertyuixcvbnmwertyuidfghjvbnm

Dan minggu ni sangat pack aktiviti dekat sekolah.EXAM 2 MINGGU 1 HARI --->HARI SUKAN PEREMPUAN--->HARI GURU--->HARI SUKAN SEBENAR aka LELAKI + PERBARISAN--->KEM UNIT BERUNIFORM PERINGKAT KEBANGSAAN *dekat sekolah sendiri..aishhh*---->PERKAMPUNGAN ILMU 5 HARI DEKAT KAMPUNG POKOK SENA aka SEKOLAH SENDIRI LAGI???????

Form 5 dipertanggungjawabkan untuk persiapan Hari Guru dan baju perbarisan .Dan aku rasa nak..........





sebab ...............




Note: Biarkan malam mu diselubungi dengan IKAN KERAPU .:)