Posts

Showing posts from March, 2014

never run for a bus

Image
Assalamualaikum,Allhamdulillah dah start cuti sekolah so aku pun merancang "banyak aktiviti" dan aktiviti yang akan diulang setiap hari ialah makan,tidur ,tengok tv..lifee gila kan *nak kena hempuk,kau hingat kau murid sekolah rendah bawak beg roda heretttt jeww,tahun depan SPM woii"Kesedaran sivik masih kurang sebab tu Mata Pelajaran SIVIK masih terpampang di dalam jadual pfttt -,-" So disebabkan keboriggan tahap dewa so aku pun sibukkan diri dengan aktiviti kelas. Boleh dikatakan Ahli Aktif gituuu..layak dapat award ni.

So,disebabkan aku dapat tahu kelas aku paling corot markah bab kelas, malu tau, aku nak ngaku tu kelas aku. Nak jemput kawan aku lepak pun rasa malu gilee, takut kawan aq nyampah sebab ajak lepak dekat padang pasir yang kosong ala-ala lagu najwa latif gitu.Dengan kuasa veto aku, aku ajak Iffah ,Ana ,Syuhada Atiqah dan Fatini.Kita orang rancang nak hias kelas,kemas what so ever laa.macam make over.Kalau boleh jemput pereka dalaman lagi bagus macam …