nomad-pindah randah






 
Assalamualaikum, tak jawab dosa,jawab sayang "k gegeh disitu -m- " Harini kelas 4 Ibnu Rushd dah ada penghuni baru ,sebelum dia masuk kelas ,pakat reyuh macam ayam bertelur sebiji riuh sekampung . Pakat dok teka the new student akan masuk kelas mana.Kelas aku dah 28 plus pelajar baru,still jumlah pelajar yang paling sedikit kalau nak banding dengan kelas lain.

Dengar cerita another 7 student yang akan enter Irshad, jemput-jemput mai lah yee...harap-haraplah yang mai tu semua baik-baik , people can change, so selamat menikmati kemanisan tarbiah and ukuwah dekat Irshad . Mari kita sama-sama berjihad for SPM 2015 yeah..kita 1115 and Vigorous ^^

Yang dah meninggalkan Irshad,pon sama ok, jangan lupakan asal usul anda.."hahaha ayatt" Pagi tadi Fatini tanya..

Fatini : Kita tak dak pengawas lelaki ka?
Me : Kann Meon dah pindah... :3

Haha, bila ingat balik macam sedih jugak,

To Azli Farihah,

Kenapa hang tak bagitau aku kata nak pindah? aisshh kalau tau maybe aku nak join hang..pftt..Dato Onn dekat jaa dengan rumah aku :) Kenapa mesti aku dengar berita ni dari mulut orang lain? kenapa? Weh Azli, if hg baca post ni, seriusly aku tengah menangis sekarang,! Kalau hang cakap dekat aku pun, siapa aku untuk menghalang hang, its your life! But hg tau tak! aku terkilan gila tak dapat jumpa hg,salam dengan hg and minta maaf dengan hang! How dare u Azli!

Azli Farihah bukan Azli Khairi ..huu.. i always call u Mrs Arrogant, hakikatnya hang kawan yang baik ,pandai and selalu balik awai -___- hahaha Aku sayang hang AZLI FARIHAH!

Aku doakan hang berjaya di sekolah baru and dapat kawan banyak-banyak ..and senyum selalu tau..hehe


To Syahirah,

Selamat menuntut ilmu di MRSM Pengkalan Chepa " entah betul entah tak aku eja ni -,-" Kelantan, pftt jauh kot, Jaga diri , tambah-tambah dah jadi budak MARA...acewahh mesti best kan.Duduk asrama elok-elok, jangan merengek nak balik Irshad pulak..kahkahakah. Hampa untung ada 2 negeri, kalau banjir ke apa, cepat-cepat angkut barang balik Penang :') Belajarlah makan budu and budaya Kelantan :3 nanti ajar aku kecek Kelatee nohh :P Bereghh bosss xD


Ukhwah itu terlmpau indah untk disakiti.
Terlampau cantik untuk dipermainkan.
Terlampau berharga untuk dikhianati.
dan terlampau mahal untuk dibeli.
Aku mencintaimu kerana Allah,
Uhibbukifillah abadan abada.



Comments

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts